Preview Mode Links will not work in preview mode

Sitt inte still

Apr 29, 2019

Den här veckan har våren exploderat och livet är inte lätt för löpande pollenallergiker. Vi pratar om pollen. Och om att bada utomhus mitt i påsken. Och så pratar vi mycket löpning, om stundande lopp (Göteborgsvarvet) och om hur mycket man egentligen bör träna när man ska springa lopp. Mycket nöje! 


Apr 15, 2019

Vi ber om ursäkt på förhand för hur tekniken spelar oss ett spratt i veckans podd. Men trots allt hinner vi prata om träning ändå, ty det är ju vår grej. Barry's, morgonträning och triathlon. En fullspäckad kort podd! 


Apr 8, 2019

Trappmaskinen, att ha träning som fokus under jobbiga stunder i livet, att sätta nya mål efter man klarat av ett tidigare mål, att andas från magen och hitta de inre magmusklerna tillsammans med en personlig tränare - några av veckans ämnen i vad som brukar kallas "Världens bästa träningspodd". 


Apr 1, 2019

Nu har Ida sprungit Varvetmilen som hon hade ett tydligt mål för: personbästa! Och pers blev det, kanske tack vare Malins hejande? Denna vecka pratar vi således om hur det känns att persa på milen. Och om hur glammigt det är att vara modell.