Preview Mode Links will not work in preview mode

Sitt inte still

Nov 28, 2019

När det är lätt är det lätt, men när det är svårt... Den här veckan pratar vi om motivation! Dessutom berättar Malin om ett maraton hon ska springa 2020. Det handlar inte om Stockholm Marathon direkt. Inte för att det är något fel med Stockholm, men ja, ni fattar. 


Nov 7, 2019

Vi har varit och tränat! Tillsammans! För första gången på jättelänge! Så det pratar vi om såklart. Dessutom blir det massa prat om Idas nya träningsplan, och så har Malin fått goda besked från sjukgymnasten om vägen tillbaka till löpningen. 


Oct 24, 2019

En av oss har varit på Bodypump och blivit något frustrerad under nämnda träningspass. Vi pratar om Bodypump och om annan gruppträning, både sådan som vi gillar och inte gillar och sådan som vi testat men förmodligen inte kommer köra igen. 


Oct 10, 2019

Vi gör en snabb avstämning kring Idas träning, en snabb avstämning som blir lång, för det finns mycket att säga när man har träningsflyt. Men framförallt är fokus denna vecka på träning när man är gravid, och träning efter förlossningen. Hur länge kan man träna som vanligt, hur länge kan man springa,...


Sep 26, 2019

Ida har besökt vårt dejliga grannland och sprungit lopp! Närmare bestämt Köpenhamn halvmaraton. Och det blev ett något oväntat personbästa på distansen. Den här veckan går vi igenom allt! Det handlar om att trampa i bajs, att få öl vid målgång och så blir det faktiskt några tårar också.