Preview Mode Links will not work in preview mode

Sitt inte still

Oct 25, 2018

Nej, nu är det dags att vi skärper oss. Vi kan (orkar) inte träningsdippa hur länge som helst. Idag snackar vi motivation och exakt hur vi ska hitta tillbaka till träningsglädjen, och till vår hjälp har vi våra kloka lyssnare. 


Oct 18, 2018

Vi är båda lite opepp, och lite extra trötta. Är det hösten och mörkret som tar ut sin rätt? Vad är egentligen nyckeln för att få ordning på sin träning även om man inte har några tydliga mål och är lite hösttrött? Vi ger oss själva en läxa för att förhoppningsvis få ordning på detta! 


Oct 11, 2018

Den här veckan lyfter vi en lyssnarfråga om att träna för att springa ultralopp. Malin har ju sprungit Ultravasan och berättar om sin träning för det, och ger en mängd konkreta tips på hur man kan tänka när man planerar sin träning med målet att kunna springa långt utan att gå sönder. 


Oct 4, 2018

Efter snart ett år (!) med podden tar vi en liten omväg runt träningen och passar på att lära känna varandra lite bättre med klassiska pest-eller-kolera-frågor och dylikt. Fast det blir lite träning också, för sådant kan vi ju inte hålla oss borta från allt för länge. Vad skulle du välja bort om du var...