Preview Mode Links will not work in preview mode

Sitt inte still

Aug 30, 2018

Här sitter vi och inte är anmälda till några lopp som går av stapeln inom den närmaste framtiden. Det måste vi göra något åt! Malin behöver ett nytt mål efter Ultravasan och Ida som kan springa igen efter sin skadeperiod måste ha någon ny utmaning att träna för. I veckans avsnitt pratar vi således om...


Aug 23, 2018

Allt om Ultravasan 2018! Malin har nått sitt stora mål, att springa 90 km från Sälen till Mora. I veckans avsnitt berättar hon om allt från hur det gick att sova natten innan, till besvikelsen när colan var slut, vilka mentala strategier hon hade, vilken hjälp hon fick av supporteamet och såklart om känslan...


Aug 16, 2018

Vi är tillbaka i poddstudion efter en härlig sommar och självklart pratar vi om hur det har gått med träningen under semestern. Ida springer igen och Malin laddar upp för Ultravasan som bara är några dagar bort. Hur hon har tänkt lägga upp det 90 km långa loppet? Lyssna så får du veta. 


Aug 9, 2018

Sommarens sista gäst i podden är Sara Widbom. Vi pratar om löpning och crossfit, om skador och fotstyrka. Dessutom är Sara på väg till ett riktigt långt sommaräventyr och ger sina tips till den som är sugen på att vandra. Hur förbereder man sig för en vandring och vad får man inte glömma att ta med sig? 


Aug 2, 2018

Julia Nilsson är löpare och Malins lillasyster. Hon har gått från att tycka löpning är astråkigt till att genomföra två Göteborgsvarv och nu jagar hon drömtiden på halvmaran. Vi pratar motivation, gymskräck och om hur man gör för att hitta den där omtalade löparglädjen.