Preview Mode Links will not work in preview mode

Sitt inte still

May 31, 2018

Till helgen är det dags för Stockholm marathon och vi diskuterar uppladdning, väder och låtlistor. Dessutom pratar vi rehab och funderar på hur man skriver ett studenttal. 


May 24, 2018

Göteborgsvarvet! Detta älskade varv! Det blev kanonväder som vanligt och folkfeststämning i stan. Malin sprang loppet, men Ida fick inte för sin sjukgymnast. Den här veckan går vi igenom upplevelserna från Göteborgsvarvet - både ute på banan och vid sidan om. 


May 10, 2018

Sjukgymnastbesöken är gjorda, och med goda resultat: vi får springa! Denna vecka pratar vi lite om våra smärtor, om Cluedo-intervaller, om vad vi har tränat den senaste tiden och så börjar vi lite smått peppa upp inför Göteborgsvarvet som det äntligen är dags för nästa vecka! 


May 3, 2018

Malin har sprungit trail och således även varit arg. Ida har tränat på brandstationen och ignorerat sin smärta. Då vi båda ska uppsöka sjukgymnast diskuterar vi veckans skadeläge - Ida får ont i låret när hon nyser och Malin envisas med att hennes onda bara är känningar. Dessutom: hur många par löparskor...