Preview Mode Links will not work in preview mode

Sitt inte still

Nov 30, 2017

Vi gillar att springa långt. Vi blickar tillbaka på maratondebuter och blickar framåt mot nästa års långa utmaningar. Maraton står på agendan för oss båda, och någon har visst tänkt springa ännu längre än så också! 


Nov 23, 2017

Vi pratar om hur vi lyckades komma igång med träning, och delar med oss av våra bästa tips. Hur mycket kan man öka sin träningsmängd utan att skada sig? Hur ska man tänka om man vill bli en löpare? Vi pratar dessutom om känslan av att känna sig okunnig i gymmet, och om det är okej att säga till någon som...


Nov 16, 2017

Vi pratar brutalbänk, trappträning, musikintervaller och följer såklart upp Idas styrketräningsutmaning. Dessutom börjar vi fundera över vilka lopp och distanser vi ska ta oss an nästa år. 


Nov 9, 2017

Vi har avrundat tävlingssäsongen och pratar om upplevelserna kring Finalloppet, om hur det aldrig finns tillräckligt många bajamajor på lopp och så blir det tips på bra styrkeövningar från vår egna PT-Malin. 


Nov 1, 2017

Första avsnittet av podden "Sitt inte still" är här! I det här avsnittet pratar vi om att vi har fått lite hybris innan vi ens har börjat spela in, och så blir det en massa löpning.