Preview Mode Links will not work in preview mode

Sitt inte still

Dec 28, 2017

Vi frossar i minnen från årets träningspass och tävlingar. Det bästa och det värsta, årets utmaningar, årets nya vanor. Känslan av att springa lopp men ha tränat för lite, känslan av att springa lopp där allt känns rätt. Det har varit ett händelserikt löparår! 


Dec 21, 2017

Julveckan är här! Vi pratar om 90-talet, vinterlöpning med allt vad det innebär och huruvida det är värt att gå "all in" på julmat och julgodis. 


Dec 14, 2017

Ibland är det lätt att glömma att den mentala träningen också är viktig för att man ska kunna prestera på topp. Ida har varit på Bosön och fått tips av en äkta idrottspsykolog! Dessutom pratar vi om löparglädje, tärningsintervaller och om vad ett långpass egentligen är. 


Dec 7, 2017

Vi pratar om kost. Hur ska man äta för att prestera så bra som möjligt på träningen? Vad äter man före ett lopp? Är det nyttigt med proteinbars? Dessutom pratar vi om olika träningsformer vi har testat och om ofrivilliga intervallpass. 


Nov 30, 2017

Vi gillar att springa långt. Vi blickar tillbaka på maratondebuter och blickar framåt mot nästa års långa utmaningar. Maraton står på agendan för oss båda, och någon har visst tänkt springa ännu längre än så också!