Preview Mode Links will not work in preview mode

Sitt inte still

Sep 12, 2019

Den här veckan snackar vi formtoppning och uppladdning inför lopp. Hur mycket ska man träna när loppet närmar sig? Ska man tömma glykogendepåerna och kolhydratladda? Ta gel under loppet? Och så en påminnelse om att det är viktigt att formtoppa mentalt också. 

(Gillade du detta avsnitt? Gör gärna en snabb...


Aug 29, 2019

Sitt inte still är tillbaka! Sedan sist har vi hunnit föda barn, vi har haft semester, tränat och sprungit några lopp. Den här veckan blickar vi tillbaka något, men framförallt pratar vi om vad som ska hända med träningen i höst. 


May 6, 2019

Ska vi kalla detta säsongsavslutningen? En lång säsong blev det - 70 avsnitt. Nu tar vi lite paus, för barnafödande bland annat. Men innan det ett avsnitt fullspäckat med tankar om träning. Bl.a. pratar vi om gravidyoga och assault bike. Mycket nöje! Vi hörs igen! 


Apr 29, 2019

Den här veckan har våren exploderat och livet är inte lätt för löpande pollenallergiker. Vi pratar om pollen. Och om att bada utomhus mitt i påsken. Och så pratar vi mycket löpning, om stundande lopp (Göteborgsvarvet) och om hur mycket man egentligen bör träna när man ska springa lopp. Mycket nöje! 


Apr 15, 2019

Vi ber om ursäkt på förhand för hur tekniken spelar oss ett spratt i veckans podd. Men trots allt hinner vi prata om träning ändå, ty det är ju vår grej. Barry's, morgonträning och triathlon. En fullspäckad kort podd!