Preview Mode Links will not work in preview mode

Sitt inte still

Aug 16, 2018

Vi är tillbaka i poddstudion efter en härlig sommar och självklart pratar vi om hur det har gått med träningen under semestern. Ida springer igen och Malin laddar upp för Ultravasan som bara är några dagar bort. Hur hon har tänkt lägga upp det 90 km långa loppet? Lyssna så får du veta. 


Aug 9, 2018

Sommarens sista gäst i podden är Sara Widbom. Vi pratar om löpning och crossfit, om skador och fotstyrka. Dessutom är Sara på väg till ett riktigt långt sommaräventyr och ger sina tips till den som är sugen på att vandra. Hur förbereder man sig för en vandring och vad får man inte glömma att ta med sig? 


Aug 2, 2018

Julia Nilsson är löpare och Malins lillasyster. Hon har gått från att tycka löpning är astråkigt till att genomföra två Göteborgsvarv och nu jagar hon drömtiden på halvmaran. Vi pratar motivation, gymskräck och om hur man gör för att hitta den där omtalade löparglädjen.


Jul 26, 2018

Podden gästas denna vecka av Emma Hällbacka. Emma är löpare, träningsbloggare och löpcoach. Hennes stora mål med träningen just nu är att springa sitt första maraton i höst. Vi pratar om vägen dit, om att leda löpgrupper, känslan av att se någon klara mer än de trodde, om löpning och övervikt, konsten...


Jul 19, 2018

Madeleine Rybeck är personlig tränare, löpcoach, kostrådgivare, föreläsare, kokboksförfattare.. ja listan kan göras lång men framför allt är hon en vettig röst i träningsvärlden som inte är rädd att sticka ut hakan för att få fram sitt budskap. Hon står för hållbar hälsa och goda kost- och...