Preview Mode Links will not work in preview mode

Sitt inte still

Oct 18, 2018

Vi är båda lite opepp, och lite extra trötta. Är det hösten och mörkret som tar ut sin rätt? Vad är egentligen nyckeln för att få ordning på sin träning även om man inte har några tydliga mål och är lite hösttrött? Vi ger oss själva en läxa för att förhoppningsvis få ordning på detta! 


Oct 11, 2018

Den här veckan lyfter vi en lyssnarfråga om att träna för att springa ultralopp. Malin har ju sprungit Ultravasan och berättar om sin träning för det, och ger en mängd konkreta tips på hur man kan tänka när man planerar sin träning med målet att kunna springa långt utan att gå sönder. 


Oct 4, 2018

Efter snart ett år (!) med podden tar vi en liten omväg runt träningen och passar på att lära känna varandra lite bättre med klassiska pest-eller-kolera-frågor och dylikt. Fast det blir lite träning också, för sådant kan vi ju inte hålla oss borta från allt för länge. Vad skulle du välja bort om du var...


Sep 27, 2018

En av oss är lite opepp och en annan har riktigt bra träningsflyt och är således lite mer pepp. Alla har vi dippar ibland, men pratar vi egentligen så mycket om det? Det gör vi i alla fall i veckans avsnitt av "Sitt inte still"! En annan sak man sällan pratar om i träningspoddar: sådana där gamla...


Sep 20, 2018

Motivation. Motivation motivation. Hur ska man motivera sig till att träna nu när det börjar bli kallt, ruggigt, regnigt och mörkt ute? Den här veckan pratar vi om prick det och delar med oss av våra bästa tips. Och visst är det ganska skönt att dra ut och springa i regn också?